Despre noi

Aducem un plus evenimentului

Suntem o echipa tanara, profesionista si pasionata!

Evenimentul tau este si evenimentul nostru!

Nu am inventat noi Cabina Foto Oglinda Magica, dar LIVRAM LA TIMP, IN BUGET SI … CU ZAMBETUL PE BUZE.

Scopul nostru este de a oferi o experienta memorabila audientei.

De ce sa alegeti Tralala Selfie?

Tehnologia cabinelor foto a fost ridicată la urmarorul nivel!

Spune Hello la modul cel mai atrăgător si interactiv de ati distra oaspeți la eveniment.

Potrivita pentru orice spațiu, Oglinda Magica de la Tralala Selfie este garantata să creeze o coadă lungă de oaspeți dornici să se bucure de amintiri magice.

Este atât de simplu de folosit încât si bunica ta o poate face!

Oglinzile Magice de la Tralala Selfie sunt insotite pe toata durata evenimentului de asistenti cool plini de energie, care impreuna cu recuzita noastra variata distractiva, creaza amintiri unice, care vor dura o viață întreagă. Nu facem niciodată poze în care oamenii stau acolo și privesc oglinda magică. Întotdeauna se simt extraordinar. Este un moment distractiv plin de amintiri magice.

Obiectivul noastru este de va umple frigiderul si conturile de social media, cu fotografi de calitate inalta!

Folosim ultima generatie de tehnogie si cele mai bune material disponibile. Oferim calitate premium la preturi competitive.

Avem mii de poze facute cu cabinele noastre Oglinda Magica, la sute de evenimente. Oferim distractie si calitate in acelasi timp. Review-rile de pe pagina de Facebook ne fac sa ducem fiecare eveniment la alt nivel, cautand mereu sa imbunatatim prestanta servicilor noastre.

Suntem partenerii ideali pentru cele mai frumoase amintiri.

Cabina Foto Oglinda Magica este un serviciu de eveniment foarte popular pentru petreceri, nunți, botezuri, majorate, baluri, deschideri de magazine, lansari de produse, evenimente corporate, petreceri VIP și multe altele.